Зеленський розповів, кому з українців "привалить щастя"

Український лідер Володимир Зеленський заявив про нові плани введення скасування оплати комунальних послуг для бідних пенсіонерів. При цьому безкоштовної стане не вся "комуналка".

Зеленський заявив, що більшість українських пенсіонерів не в змозі оплачувати свої рахунки за комунальні послуги і також, як і заробляти, враховуючи вік.

У "Слуги народу" встановили суворий дедлайн депутатам

Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв заявив, що оцінити роботу Верховної Ради нового скликання можна буде вже через місяць-два".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Мабуть, оцінити роботу Верховної Ради по програмі (по виконанню програми "Слуги народу", - ред.) можна буде реально через місяць-два. Звичайно, ці законопроекти вже практично готові — їх залишається лише прочитати, вивчити, доопрацювати в комітетах і проголосувати. Це можна зробити дуже швидко", - заявив Кривошеєв.

Скільки грошей принесло Україні розмитнення авто

Державна фіскальна служба порахувала, яку кількість машин з іноземною реєстрацією розмитнили в Україні за останні півроку. Про це повідомила прес-служба відомства.

23 лютого 2019 року закінчився пільговий період на податки для розмитнення машин з іноземною реєстрацією. І за ці півроку в Україні оформили 107,6 тисяч автомобілів.

Лідери G7 вселили в Путіна надію

Лідери "Групи семи" під час саміту G7 погодилися зміцнювати діалог і координацію з Росією. Цю інформацію повідомляє AFP з посиланням на дипломатичне джерело.

"Вони погодилися з ідеєю, що G7 зміцнить діалог і координацію з Росією щодо поточних криз, однак відзначили, що занадто рано повертати росіян за стіл", - сказано в повідомленні.

Кравчук натякнув, що заважає Україні стати частиною Євросоюзу і НАТО

Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що Україні потрібно заслужити, щоб її прийняли в Європейський союз і Північноатлантичний альянс. Про це він розповів в інтерв'ю для газети "Сегодня".

"Якщо ми будемо діяти рішуче, системно і послідовно, ми це подолаємо. Є одна важлива річ – світове співтовариство нас підтримує. Нам же ніколи не відмовляли. Нам сказали: сьогодні ви ще не готові, вам ще потрібно зробити те, те і те... І ми повинні це зробити, інакше бути не може, нас не візьмуть за красиві очі", – сказав він.