У соціальних мережах активно обговорюють поїздку глави Офісу президента України Андрія Богдана на День Незалежності на Лазурний берег під французький Сен-Тропе.

Українці пишуть, що поїздка топ-чиновника України видалась не дуже доречною. В мережі опублікували безліч фотожаб на цю тему.

Так, на одній з них зображено лист Богдана про відставку, але тепер у ньому йдеться не про звільнення з посади, а про прохання відправитися у відпустку у Франції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що Богдан відзначав найважливіше державне свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані l'opera.

На фотожабах видно, що головний герой насмішок Андрій Богдан фігурує на фотожабах не сам. З ним поруч майже на кожному демотиваторі присутній президент Володимир Зеленський.

Читачі Знай.uа активно коментують публікацію про поїздку в Сен-Тропе: " Не бачу оголених дівчат. А чому не на Мальдівах. Там ніби можна?", " А що в нього з очима?Може він має предків монголів?", " Богдан отвис качественно 😂😂😅😲".

Нагадаємо, Сен-Тропе та оголені дівчата: як Андрій Богдан відсвяткував День Незалежності, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.

Знай.uа писав, День незалежності 2019: скільки вихідних буде свято.