У той час, поки вся країна відзначала День Незалежності України, начальник Офісу президента Володимира Зеленського Андрій Богдан перебував далеко від Батьківщини і на офіційних заходах в українській столиці був відсутній.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що Богдан відзначав найважливіше державне свято на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе. Андрій Богдан відвідав святкову вечірку в місцевому ресторані l'opera. Про це стало відомо завдяки відео, опублікованими в мережі.

На записі видно, як Андрій Богдан веселиться у галасливій та веселій компанії. Він очолив процесію дівчат з глибоким декольте, які несли пляшки з шампанським під звуки гімну України.

Нагадаємо, Адміністрацію Зеленського оточили сотні розлючених українців, небезпека у повітрі: люди благають лише про одне.

Як повідомляв Знай.uа Богдана на День Незалежності засікли в несподіваному місці: куди і чому виїхав помічник Зеленського.

Знай.uа писав, День незалежності 2019: скільки вихідних буде свято.