Вінниця стала одним з міст, яке потрапило у проект "Дома лучше" відомого тревел-шоу "Орел і решка". Стало відомо, що Євген Синельников, ведучий шоу, в рамках серії програм про українські міста, відвідав вінницький базар "Урожай", де обирав сало, та катався по місту на велосипеді.

Зйомки проходили у п’ятницю, 23 серпня, коли група телепрограми "Дома лучше" завітала до Вінниці. Євген Синельников разом з гастрогідом Оленою Павловою пройшлися рядами ринку «Урожай», щоб скуштувати вінницьке сало.

«З самого раночку пішли з Женею Синельниковим та передачею «Орел і решка» на наш ринок Урожай, щоб знову-таки довести, що вінницьке сало то є бренд! Дивіться у жовтні передачу про Вінницю!», — пише Павлова у своєму фейсбуку.

У коментарях допису з'явилися деякі подробиці. Виявляється, Синельников їздив містом на велосипеді. Велоактивіст Олександр Царевський пише: «Викатили на роверках, з Сірістю познайомили».

Нагадаємо, Знай.ua розповів, що популярна ведуча "Орла і Решки" приголомшила мережу новим фото

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомив Знай.ua нове фото нареченої Розенка викликало бурхливу реакцію.

Також, Знай.ua публікував новину про те, як Міла Йовович зворушливо привітала чоловіка з 10-ю річницею.