Популярна американська кіноактриса, модель і музикант Міла Йовович зворушливо привітала чоловіка, британського режисера і сценариста Пола Андерсона, з 10-ю річницею весілля на своїй сторінці в Instagram. Мілла зізналася чоловікові у щирій любові і подякувала за "епічний досвід", отриманий за роки сімейного життя.

Так, в соцмережі актриса опублікувала кілька спільних знімків з чоловіком і двома доньками - Евою Габо і Дашиэл Іден. Известнто, що зараз подружжя очікують народження третьої дитини і на одному зі знімків актриса демонструє кругленький живіт.

У підписі до публікації Йовович зазначила, що знаходить щось зворушливе, коли порівнює кадри з минулого, зроблені незабаром після знайомства з майбутнім коханим, і недавні, де вони вже в оточенні дітей. Знаменитість вдячна долі за особу, з яким у щасливому шлюбі живе вже 10 років. Зірка додала, що Пол Андерсон став не лише прекрасним чоловіком, але і чудовим батьком, дарує родині підтримку і любов, пристрасть і щиру дружбу, талант і взаєморозуміння.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На завершення вітального поста Мілла Йовович написала, що їй чоловік дійсно кращий з чоловіків, про який тільки може мріяти будь-яка жінка. Актрисі, ймовірно, є з ким порівняти Андерсона, так як раніше у неї було два невдалих шлюбу - з американським актором Шоном Ендрюсом і французьким режисером Люком Бессоном.

Нагадаємо, супермодель Алла Костромичова похвалилася довгими стрункими ніжками.


Як повідомляв раніше Знай.uа, Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.


Також Знай.uа писав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.