У Вінниці суд тимчасово відібрав дітей в жінки, яка зловживає алкоголем. Відтепер горе-мама платитиме аліменти. Жінка часто зловживала алкоголем, постійно залишила дітей напризволяще самих вдома.

На судовому засіданні стало відомо, що мати двох дітей – восьмирічного хлопчика та чотирнадцятилітньої дівчини, зловживала спиртними напоями, неналежно виконувала батьківські обов’язки, без догляду і піклування.

Одного разу жінка була відсутня за місцем проживання дітей впродовж 2 тижнів, чим створила реальну загрозу для їх життя, здоров’я, розвитку.

“Мати дітей тривалий час не працює, не має власного доходу на їх утримання. Зловживаючи батьківськими правами, використовувала пенсію по втраті годувальника, яку надає держава дітям після смерті батька, на власні потреби (батько дітей помер у 2017 році)”, – повідомляє прес-служба Вінницького міського суду.

Суд задовільнив позов Служби у справах дітей ВМС – передати дітей на опікування органам опіки та піклування та стягнути з матері аліменти на утримання дітей у розмірі однієї третьої усіх видів її доходів, але не менше 50% прожиткового мінімуму на малолітню особу.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що в Україні зникнуть дитбудинки в 2020 році.

Знай.ua таож повідомляв, що Супрун заявила про закриття усіх дитбудинків.

Як писав Знай.ua з дитбудинку під Києвом втекла дівчина в татуюваннях.