Жахливий випадок стався на Запоріжжі. Двоє хлопчиків 2-х і 3-х років прожили на пляжі з бездомним у антисанітарийних умовах. Як повідомляють в поліції, дітей кинули батьки.

Діти прожили без батьків більше двох днів.

Дітей знайшли без одягу і серед сміття прямо на пляжі. Поліція і не знала б про те, що трапилося, якби правоохоронців не викликала випадкова перехожа.

Як повідомляють в поліції, хлопчиків 2-х і 3-х років кілька днів тому залишили на пляжі чоловік і жінка. Весь цей час з дітьми перебував бездомний. За його словами, він годував і наглядав за дітьми.

Голих дітей знайшли на пляжі поліцейські

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 29-річний чоловік з Київської області продав квартиру киянки по підробленим документам за 3 млн 700 тис. гривень.

Як повідомляв Знай.иа, в поліцію у Вінниці звернулися налякані батьки неповнолітньої 15-річної дівчини, яка не повернулася додому напередодні ввечері.

Знай.иа писав, що 16-річного Данила Рєдіна підозрюють в жахливому вбивстві 26-річної харків'янки, яку правоохоронці шукали тиждень. Батько підозрюваного впевнений, що його сина намагаються підставити, як повідомив він сам.