У одному зі спальних районів Вінниці вже кілька років поспіль жителі гуртожитків потерпають від роботи нічного клубу, який знаходиться на першому поверсі та починає свою активну діяльність близько опівночі.

“Цей розважальний заклад побудований за принципом циганського шатра, стеля там відсутня. Він добре відомий вінничанам, але нам від його популярності тільки біда.

Музика настільки гучно гримить, що навіть жителі дев’ятого поверху не можуть очей зімкнути”, — обурюються, виснажені чужими розвагами, вінничани.

Жителі лютують: п’яні скандали, вереск, вже традиційні бійки та розповсюдження наркотиків. Відвідувачі закладу зробили «туалет» у дворі будинків.

“Шануйте громаду, здійснюйте нагляд! Дійде до того, що перекриватимемо трасу й писатимемо скаргу Зеленському”!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У поліції кажуть, що до них звернень не було. Щодо зміни режиму роботи, то потрібно написати звернення до департаменту адміністративних послуг при Вінницькій міській раді.

Портал Знай.ua повідомляв, що під Дніпром накрили підпільне казино.

Нагадаємо, Знай.ua розповідав, що в Україну мчить творець Wolfenstein 3D, Doom та Quake Джон Ромеро.

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо імена учасників, хто стане у пари з українськими хореографами.