У Вінниці поламали одну із лавочок на вулиці Замостянській. Ці лавки, зазначають містяни, встановили цьогоріч у рамках реконструкції. Віталій Плясовиця обурився про інцидент у фейсбук, він пише:

"Вандал — це особина, яка паскудить собі в штани, і пишається тим, що від нього пахне лайном. Штани будуть брудні? - нічого, мама випере. Ці *** будуть ламати все і всюди, поки будуть відчувати безкарність. У людей з соціальним відставанням є підсвідома потреба ламати все, що зробили інші люди з високим рівнем соціального розвитку".

Вінничанин зазначає, що вандалів варто знайти та публічно покарати. Обов'язковим пунктом покарання має бути грошове відшкодування. Якщо псують міське майно маленькі діти, тоді відповідальність нестимуть батьки! Він пропонує встановити камери, посилений патруль і, найголовніше, жорстке публічне покарання. Головне, щоб воно було і публічним, як приклад для інших. Тільки так можна боротися з цим явищем, — впевнений розлючений вінничанин.

Попри те, дехто висловив припущення, що це міг бути і не акт вандалізму. Однією із причин поломаної лавки називають брак при виробництві.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що на Вінниччині невідомі зловмисники понищили садове господарство місцевого фермера.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua на Львівщині руйнують хрести, встановлені на місці розстрілів членів УПА.

Також, Знй.ua розповідав, що дніпровські вандали розгромили візитівку міста.