У Раді назвали новий склад коаліції

Верховна Рада

Нардеп від Європейської солідарності Артур Герасимов заявив, що у Верховній Раді 9-го скликання політичні партії "Голос", "Слуга народу" і "Батьківщина" увійдуть до складу коаліції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У Зеленського анонсували нову систему голосування у парламенті, кнопкодавство відійде в історію

У президента України Володимира Зеленського готують план по зміні системи голосування депутатів у парламенті -"Рада-4".

Про розповів представник глави держави у Верховній Раді Руслан Стефанчук.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Верховна Рада

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами Стефанчука, головна відмінність системи – це реакція на відбиток пальця депутата, а не на дотик кнопки при голосуванні. таким чином, тепер ніхто сторонній не зможе проголосувати за конкретного народного обранця.

Київщина залишиться без світла, названо список населених пунктів

26 серпня 2019 року, у Київській області відключать електроенергію.

Відомо, що планові відключення електроенергії у Київській області пройдуть у Вишгородському, Згурівському, Іванківському, Кагарлицькому, Києво-Святошинському, Макарівському, Обухівському, Переяслав-Хмельницькому та Сквирському районах. Без світла залишиться і частина населених пунктів Ірпінського регіону.

Мінфін зробить особисті дані українців доступними всім

Мінфін ввів в дію документи, за допомогою яких зможе одержувати безкоштовно інформацію, яка містить персональні дані та банківську таємницю. Так збираються перевіряти соціальні виплати: пенсії, субсидії, пільги і т. д.

Українцям показали непомірні апетити міністрів Розенка і Реви

З'ясувалося, що міністр соцполітики Андрій Рева та віце-прем'єр Павло Розенко на двох отримують більше, ніж виділяють сотням українських пенсіонерів.

Однак було підмічену велику несправедливість, через яку страждають літні українці. Стало відомо, що Рева і Розенко кожен місяць отримують з бюджету немислимо величезну суму грошей, яку явно не додають простим пенсіонерам.