З'ясувалося, що міністр соцполітики Андрій Рева та віце-прем'єр Павло Розенко на двох отримують більше, ніж виділяють сотням українських пенсіонерів. Про це заявив блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Так, він звернув увагу на несправедливість, через яку страждають літні українці. Стало відомо, що Рева і Розенко кожен місяць отримують з бюджету немислимо величезну суму грошей, яку явно не додають простим пенсіонерам.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Твоё лицо, когда ты узнал размер минимальной Украинской пенсии, но тут же вспомнил про свою космическую Зарплату.

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 23 augustus 2019

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Шнайдер висловив сподівання, що новий уряд після виборів у Раду буде краще дбати про свій народ. Адже президент Володимир Зеленський зі своєю командою вже зараз обирають майбутнього прем'єр-міністра.

Українці обурилися через неадекватні зарплати співробітників Кабміну. Вони запропонували якнайшвидше звільнити Реву з Розенка, а потім ще й залучити їх до кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, наречена Розенка викликала резонанс серед шанувальників своїм відвертим фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Розенко похвалився шикарним відпочинком з нареченою.

Також портал Знай.uа писав, що наречена Розенка поділилася з публікою найпотаємнішим.