Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко, який втратив за рік 30 кілограмів ваги, реально полетів до світу романтики та кохання. За чутками, Розенко буквально розтанув від почуттів до відомої телеведучої.

Звісно, політик розповідає про казкові дієти, щось подібне до життя на низькокалорійній їжі та тимчасове сидінні на воді, але ми ж розуміємо, що такі трансформації з людиною може створити тільки справжнє кохання. Про це пише портал "Політека".

Погодьтеся, скинути за рік третину центнера завдання далеко не для всіх здійсненне. Зате більшість підтвердять, що під час закоханості вага зникає сама по собі.

В репортажі каналу ТСН Павло Розенко та його герл-френд Олена –Христина Лебідь дійсно виглядали синхронно щасливими. Так навіть можна і позаздрити ненароком, настільки у них виходило злагоджено коментувати в діалозі з журналісткою.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Олена-Христина, судячи з її відповідей, досі не сприймає Павла як VIP-чиновника, а бачить в ньому лише героя її серця. Сам же Павло також виглядає задоволеним життям.

Як відомо, Павло Розенко заради нової пасії відставив свою дружину Оксану. Оксана служила помічницею у нардепа Анатолія Гіршфельда. Як виявилося подружжя дали життя двом дітям, які тепер студенти.

"Давайте не будемо про цей процес, адже життя є життя", — попрохав не зачіпати цю тему журналістку Віце-прем'єр-міністр.

Екс-дружина віце-прем'єра в короткому телефонному коментарі зізналася, що досі відчуває біль і не хоче давати жодних коментарів, щодо вчинку Павла.

"Мені дуже боляче. Я коментар не даватиму. Вибачте", — говорить вона.

Варто нагадати, що журналісти вже не раз розводили Максима Галкіна і Аллу Пугачову за їх 17 років міцного шлюбу. Однак, в цей раз плітки були куди серйозніше, зіркова пара зберігала мовчання, а на імовірну коханку і руйнівницю родинного вогнища сипалися звинувачення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що віце-прем'єр Павло Розенко засвітився на світському рауті в компанії скандальної української телеведучої, яка виявилася його нареченою. Відповідну інформацію і фото оприлюднили в мережі.

Нагадаємо, "Вона бачила мене повністю голим, а я бачив її груди", - Позитив про стосунки з Дорофєєвою.

Як повідомляв Знай.uа раптово пішов: фанати Роберта Де Ніро ковтають сльози, такого не очікував ніхто.

Знай.uа писав, на грані: Галкін вперше заговорив про розлучення та коханку.