У Верховній Раді 9-го скликання політичні партії "Голос", "Слуга народу" і "Батьківщина" увійдуть до складу коаліції.

Про це заявив нардеп від політсили "Європейська солідарність" Артур Герасимов. передає "РБК-Україна".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Верховна Рада

"Сьогодні (26 серпня) ми побачили прообраз нової коаліції. Ми чітко зараз бачимо, що це буде "Слуга народу", "Голос" і "Батьківщина". Одна справа – це політичні заяви, а інше – це коли підтверджуються певні дії. Так ось сьогодні розподілялося більшість посад серед різних фракцій. Серед них – опозиційні. Ми побачили, що деякі з них зовсім не опозиційні. Ми бачимо, що йде тісна співпраця (між партіями – Ред.) і перерозподіл думок "Слугою народу", "Голосом" і "Батьківщиною", – зазначив Герасимов.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

фото: Знай.ua

За словами Герасимова, на вівторок, 27 серпня призначено голосування у Верховній Раді, де буде нарешті сформовано коаліцію.

Нагадаємо, у "Слуги народу" встановили суворий дедлайн депутатам.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, президент Зеленський звільнив свого радника Стефанчука.

Також портал Знай.ua писав, що вирішили учасники G7 стосовно повернення Росії до клубу.