Наприкінці вересня у Вінниці відбудеться найстарший джазовий фестиваль. Впродовж трьох днів, з 20 по 22 вересня, свою майстерність продемонструють найкращі зірки світового джазу. Ексклюзивні ноти прозвучать у виконанні музикантів з 8 країн: України, Польщі, Південно-Африканської Республіки, Ямайки, Ізраїлю, Австрії, Бельгії та Люксембургу.

«Прогресивний джаз-рок, традиційний польський джаз та його найновіші тенденції, інтригуючий energetic neo-bop та запальний latin groove – цього року у програмі настільки різножанрова палітра, що глядачі сповна відчують усі відтінки різнобарвної джазової музики, – розповідає Павло Третьяков, директор VINNYTSIA JAZZFEST.

Вінничани обіцяють на своєму святі феєричний мюзикл у виконанні зірок Національної оперети України, який здивує ще й видовищними танцями: вальсом, танго, фокстротом, румбою, степом, а також - рекордною кількістю костюмів.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що Джаз Коктебель вперше за свою 17-річну історію пройде в Києві і, як завжди, обіцяє експерименти з новими форматами.

Як повідомляв Знай.ua, у столичному НВЦ відбудеться серія концертів, присвячена джазу, блюзу та латиноамериканській класиці.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай.ua розповідав, що Brutto присвятили пісню воїнам України.