В українській столиці на честь святкування 28-ї річниці Дня Незалежності пройшла Хода гідності. Головними режисерами урочистості виступили відомі продюсери Алан Бадоєв і Олена Коляденко.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Для мене було величезною честю взяти участь в організації урочистої частини святкування Дня Незалежності. Це був виклик для всієї моєї команди, і ми його прийняли. Тому що завдання, яке поставив перед нами Володимир, повністю збігалося з нашими уявленнями про те, як має виглядати свято незалежності України", - коментує Алан Бадоєв.

"Хода гідності" складалася з трьох частин, слоган яких звучав: "Ми різні, але ми - єдині". Хода почалося з хвилини мовчання в Алеї Небесної сотні, як символу пам'яті про минуле, без якого неможливо майбутнє: рівно 100 кроків пам'яті кожного україньця, рівно 100 ударів серця загиблих, вся країна пройшла у прямому ефірі разом з президентом, оточеного дітьми.

Нагадаємо, "Напишіть заяву або вломіть люлей": Богдан закликав покарати депутата КМДА.

Як повідомляв Знай.uа крики, переполох і термінова евакуація: на київському вокзалі моторошна НП, - що на цей раз.

Знай.uа писав, ломбарди, консультування і нерухомість: як Разумков зі "Слуги народу" забезпечує себе.