В Україні початок вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Так, у неділю, 1 вересня, синоптики прогнозують помірну хмарність. Температура повітря коливатиметься від +27º до +30°. У Києві вдень очікують +27...+29 градусів, а вночі +12...+14 градусів.

До того ж, весь перший тиждень вересня буде спекотним. Однак незабаром прийде похолодання і стовпчики термометрів опустяться до +20…+23 градусів, вночі – до +12…+16. Хмарність буде помірною, значні опади не очікуються.

Погода на другому тижні вересня буде залишатися теплою в межах +20…+23 градусів тепла.

Слід підкреслити, що на третій тиждень вересня 2019 року українцям варто очікувати невелике похолодання. Максимальна температура опуститься до +15…+19 градусів тепла. Мінімальна ж складе +8…+11 градусів.

На четвертому тижні місяця температура знову трохи підвищиться. Вдень буде +15…+17, вночі +8…+10 градусів.

Нагадаємо, що повідомили на скільки подорожчають продукти восени.

Як повідомляв портал Знай.ua, харків'янам готують неприємний сюрприз до кінця літа.

Також портал Знай.ua писав, що українцям у вересні приготували інновації.