Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов збив спантелику неадекватними заявами у сторону України, пише Рoliteka. Так, один з головних адептів "русского мира" в ефірі пропагандистського ток-шоу на телеканалі "Росія 1" погрошуючи заявив, що території "ЛДНР" начебто мають розростися від Києва до Придністров’я.

Путін
Путін

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

При цьому Володимир Соловйов зрадів, що така повномасштабна російська окупація українських територій призведе до Третьої світової війни

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"За логікою вже треба, щоб Донбас був, включаючи Київ і до Придністров’я. Тому що якщо вже брати, тоді треба всіх російських людей повертати на батьківщину. А це світова війна", – озвучив в ефірі "Росія 1" свої неадекватні фантазії топ-пропагандист Володимира Путіна.

Іноді стає страшно, коли відчути, які бувають люди не в собі. Як можна безсоромно говорити на весь світ такі неадекватні речі?!

Нагадаємо, Саакашвілі розкрив Зеленському слабке місце Путіна: "Ласкаво просимо до клубу".

Як повідомляв "Знай.uа", спливло секретне фото Путіна, версія про двійника не допоможе: "Важко повірити, що це людина..."

Також "Знай.uа" писав, що Порошенко призначив нових членів ВРП: одним махом узурпував владу.