На півдні Одеси Українські війська проведуть ракетні випробування. Ракетні випробувальні пуски відбудуться 30 та 31 серпня.

Про це повідомляє Український мілітарний портал.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Відповідно до сповіщень NOTAM A2762/19 та A2761/19 в цю п’ятницю та суботу (30 та 31 серпня 2019-го року) відбуватимуться ракетні пуски на півдні Одеської області. В цей час буде обмежений доступ до мисів "Калфа", "Льодники" та 1-10 км морської коси від н.п. Лебедівка. Саме на цьому полігоні здійснюються випробування ракетних комплексів РК-360МЦ "Нептун" та "Вільха", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

До чергових ракетних стрільб України на півдні Одеської області Росія підготувала провокацію з метою ускладнення чергового етапу випробувань вітчизняних ракетних комплексів. На час ракетних стрільб Росія перекрила прилеглу до району пусків морську ділянку у Чорному морі.

Зазначимо, що 23 серпня, напередодні 28-ї річниці незалежності України, вперше за часи її новітньої історії, були проведені вогневі випробування ступеня ракети-носія в цілому – відбувся прожиг третього ступеня ракети-носія середнього класу "Циклон-4".

↓ Please scroll down for English ↓ 🇺🇦 23 серпня, напередодні 28-ї річниці Незалежності нашої країни, вперше за часи її...

Geplaatst door Yuzhnoye State Design Office op Zaterdag 24 augustus 2019

Нагадаємо, у мережі з'явилися фотографії загиблих на Донбасі українських військових.

Як повідомляв портал Знай.uа, Brutto присвятили пісню воїнам України: весь зал встав на коліна в пам'ять про героїв.

Також портал Знай.uа писав, що українські захисники потужно відповіли на обстріл бойовиків на Донбасі.