Арабатська стрілка – популярне місце відпочинку, однак після окупації Росією Криму частина її пляжів спорожніла. Відповідне фотопідтвердження опублікував кримчанин.

Він зазначив, що частину стрілки, що опинилася в окупації, обгородили металевим парканом. Там же встановили пост спостереження. Ні про яких відпочиваючих на пляжах і мови не йде.

Арабатська стрілка спорожніла

«Це — Арабатська стрілка з боку Криму. Коли вже буде сезон, не зрозуміло», — додає чоловік. Він також розповів, що бачив у сел. Кам'янське півтора десятка легкових автомобілів і спочатку подумав, що це – туристи. Однак потім він помітив охоронця турбази, одягненого у військову форму.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

«У окупаційних військ явно сезон», — відзначає кримчанин.

Нагадаємо, що у Кирилівці триває рейдерське захоплення територій біля моря.

Також портал Знай.uа писав, що у Кирилівці суд відпустив хуліганів, які влаштували розбірки зі стріляниною, в результаті яких були поранені двоє людей, один загинув.