У неділю, 1 вересня у школах Вінниці відбудуться День знань. У мерії міста повідомили, що звичайні шкільні заняття розпочнуться з понеділка, 2 вересня.

"До школи, цього року підуть 4985 першокласників. Кожен із них отримає в подарунок від міста Книгу вінницького школяра. Її другий рік поспіль готує Вінницька міська рада, департамент освіти МР та комунальна установа "Міський методичний кабінет"."

За словами директорки департаменту освіти міської ради Оксани Яценко, Книга вінницького школяра відповідає змісту Нової української школи. Вона присвячена історії та сучасності Вінниці та Поділля. Також є інформація про історичні події, природні особливості краю, та про видатних вінничан.

У мерії повідомили, що на придбання необхідного обладнання для комплектування кабінетів 1 класів місту виділена державна субвенція у сумі 7 млн грн., ще 4,8 млн виділено з бюджету міста.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua повідомив, що цього року для того, щоб потрапити в школу чи садочок потрібно мати щеплення.

Як повідомляв Знай.ua одеська школярка послала вчителя "на три веселі літери".

Портал Знай.ua розповідав, що Зеленський присвоїв нові звання двом вінницьким освітянам.