Директор і засновник Вільної школи журналістики, Дмитро Раімов у facebook написав цікавий допис стосовно "євроблях". Так, автор ніяк не може втямити, чому законослухняні в Україні завжди влітають на бабло, а ті, хто "йде" від закону, почуваються норм.

"Президент Зеленський запропонує продовжити мораторій на штраф за авто на єврономері. Я розумію, чому люди купували ці авто і розумію, що не від легкого життя. Бідність. Їм дали можливість спокійно заплатити за розмитнення. Багато хто так і зробили. Кредит взяли. В борг взяли. Хто не зробив - той ще буде їздити на авто без нашої реєстрації. Так буде?", - задається питанням автор.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Я проти продовження мораторію на штрафи. Але згоден на іншу справедливість", - наголосив автор.

Крім того, Раімов порадив знижувати тарифи ввезення авто, щоб вони не коштували в 2,5 разів дорожче, ніж в Європі.

"Ці нехай їздять на відрах 10-річної давності. А ми, хто платить всі і ті, хто перереєстрував машини, зможемо собі далі придбати авто за нормальною ціною. Тоді всі будуть задоволені. Але домовимося. Всі живуть за законом", - резюмував автор.

Нагадаємо, раніше євробляхерам пора пересідати на маршрутки: в Україні почали виписувати штрафи.

Також Знай.uа писав, що власники "євроблях" заплатять космічні штрафи: у Зеленського пояснили скільки і за що.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що не дарма Зеленський "рятував" євробляхи? Скільки грошей принесла Україні розмитнення авто.