Як мінімум двічі на добу кожна людина стикається "обличчям до обличчя" з зубною пастою. Всі знають про її головне призначення - очищення зубів і ротової порожнини. Є й ті, хто використовує її в якості боротьби з проблемною шкірою. Однак, не всі знають про інші унікальні особливості засобу, що є у ванній кожної людини.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, зубна паста знімає роздратування шкіри, загоює прищі, видаляє плями, чистить сліди на стінах і навіть може використовуватися в якості полірування автомобіля. Про ці та інші лайфхаки детальніше можна дізнатися з відео нижче.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще