Нині найбільш затребуваними спеціалістами є люди зі сфери продаж, торгівлі, IT та адміністратори. В Україні порівняли середні зарплати у різних містах. Виявилося, що найбільше за роботу платять у Києва та Одесі.

Про це повідомляє видання The Point з посиланням на дані сайту robota.ua.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Середня різниця між заробітною платою вакансії і резюме складає 16% на користь резюме. Тобто кандидати хочуть отримати більшу заробітну плату, ніж анонсують у вакансії роботодавці. І тоді у роботодавців є варіант або пропонувати якийсь влаштовує обидві сторони фінансовий компроміс, або компенсувати недостатність зарплати якимись додатковими "плюшками", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Згідно із дослідженням, у Києві не тільки найбільша заробітна плата, а ще й найбільш розрив між зарплатою, яку пропонують роботодавці і яку очікують ті, хто шукає роботу. Цей розрив становить 27%. Так, наприклад, у Києві готові платити 15 000 грн в середньому, однак люди хочуть отримувати близько 20 000 грн, аби нормально жити у столиці України.

В Одесі також спостерігається така ж ситуація. Там різниця між заробітною платою, яку хочуть отримувати та тою, яку готовий платити роботодавець - 2000 грн. Лише у Дніпрі та Харкові люди зазначали, що отримують більшу зарплату, ніж очікують.

Отже, якщо говорити про зарплатної ситуації в містах-мільйонниках, слід визнати, що чим більший населений пункт, тим більше шансів у його мешканців отримувати високу заробітну плату. З усім тим, і витрати на утримання себе у великих містах вище.

Нагадаємо, українці отримають додаткові платіжки: за що та скільки доведеться віддати.

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, ціна на газ в Україні кардинально зміниться: як цифри у ваших платіжках залежатимуть від субсидій.

Також портал Знай.ua писав, що українцям запропонували блакитне паливо по зниженій ціні.