Українські інженери успішно випробували унікальну космічну розробку - третю ступінь ракети-носія Циклон-4.
Про це розповіли представники конструкторського бюро "Южмаш".

Україна вперше за роки незалежності запустила ступінь ракети-носія. Конструкторське бюро Південне розповів про успішне пропалення третє ступені Циклону-4. Це заключний етап перед льотними випробуваннями.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В мережі показали вражаюче відео запуску двигуна ракети.

Що відомо про Циклон-4

23 серпня КБ Південне провело вогневі випробування третьої ступені ракети-носія Циклон-4. Ракета виготовлена на дніпровському держпідприємстві Південмаш.

Випробування пройшли успішно: під час тестів двигун включався п'ять разів, а всі системи "відпрацювали відмінно", як і було заплановано конструкторами.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це прикінцеві та найважливіші випробування перед першими льотними випробуваннями третьої ступені ракети-носія Циклон-4 - саме він працюватиме безпосередньо в космосі і виводити супутники в цільову крапку", - наголошується в повідомленні.

До складу третього ступеня Циклону-4 входить рідинний ракетний двигун РД-861К, який призначений для створення тяги і маневрування. Всі вузли і агрегати двигуна ракети-носія були виготовлені власними силами, без залучення інших підприємств.

Ракета-носій Циклон-4 буде виводити у космос космічні апарати різного призначення.

Нагадаємо, український льотчик довів всій Європі, що Україна найкраща.

Як повідомляв раніше Знай.ua, на борту пасажирського лайнера сталося непоправне.

Також портал Знай.ua писав, що зірка шоу "Світ навиворіт" розповів про страшне у небі, коли він сидів за штурвалом літака.

https://www.youtube.com/watch?v=S6xHXm1Lurk