У мережі набирає популярності відео з двома дівчатами-мотоциклістками, які наважилися проїхатися по проспекту Бажана у Києві на спортивних байках.

Варто відзначити, що дівчата не врахували, що краще не вдягати сукні, сідаючи за мотоцикл, адже всі проїжджаючі повз автомобілісти змогли споглядати їх білизну.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Проспект Бажана у усій красі ❤️😂 Підписка: Чистий Київ

Geplaatst door Чистий Київ op Dinsdag 27 augustus 2019

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу.

Варто відзначити, що мотоциклісти часто кажуть, що у них є всього три жартівливих правила: "Сіла-дала!", "Впав-купив" і "Упустив-одружився". Саме завдяки такому "кодексу" й створюються більшість пар серед байкерів. Крім того, дівчатам-байкерам за внутрішніми законами забороняється носити унікальну екіпіровку клубу, тобто їх "кольори". Вони можуть їздити на зльоти мотоциклістів, але до особливого братства можуть належати тільки чоловіки.

Нагадаємо, гра у шумахерів обернулися смертельним ДТП, Львів ллє сльози.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві п'яний шумахер "зіграв у "боулінг", машини розлетілися, як кеглі.

Також Знай.uа писав про те, під Дніпром байкер збив матір п'ятьох дітей, медики - не всесильні.