30 серпня територію України накриє антициклон, як передає метеоролог Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook.

"Багато сонця, чистого неба, сухого повітря і слабкого або максимум помірного вітру", - передає Діденко.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В західних регіонах України вночі прогнозують +13...+15 градусів тепла, вдень температура повітря прогріється до +27...+31 градуса. У Луцькій та Ужгородської областях можуть пройти короткочасні дощі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На півночі і в центрі країни вночі синоптики обіцяють +10...+15 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +22...+27.

На сході України вночі термометри покажуть +10...+12 градусів тепла, а вдень на вулиці потеплішає жл +22...+26 градусів.

На півдні країни вночі очікується +14...+19 градусів тепла, вдень стане тепліше до +27...+29 градусів.

У Києві вночі метеорологи прогнозують +12...+14 градусів тепла, а вдень +25...+27. Опадів не передбачається.

Нагадаємо, раніше під Запоріжжям дитину атакувала змія: медики не дають гарантій.

Також Знай.uа писав, що тисячі киян раптово залишилися без води: Кличко просить потерпіти.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "Фекальне море" у Кирилівці зіпсувало українцям відпочинок, неймовірний сморід: скандал гримить на весь курорт.