У Кирилівці Запорізької області активісти зафіксували, як співробітники баз відпочинку зливають нечистоти просто в море, повідомляють місцеві ЗМІ.

"Зливають прямо в море через прокладені труби, під дорогами або напряму, нічого не соромлячись. Так всі тут працюють", - розповіли активісти.

Активісти повідомили про те, що в морі зливають фекалії.

Після гучних заяв і наданих фото Кирилівська селищна рада провела в лабораторії дослідження морської води. Були взяті паркани на чотирьох точках, в тому числі, на двох пляжах.

Вода в морі виявилася чистою.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

За результатами аналізів, вода в морі відповідає всім нормам і не містить ніяких домішок. Судячи з цього, ніяких нечистот в Азовському морі не виявлено.

Нагадаємо, що поїзді «Київ-Запоріжжя» пасажири і провідник влаштували справжнє катування дівчині-інваліду та її матері. Про це обурена жінка повідомила в соцмережах.

Як повідомляв Знай.иа, в Україні почало вересня обрадує досить теплою і сонячною погодою, а вже з середини місяця прогнозується похолодання

Знай.иа писав, що в Україні середня зарплата у липні перевищила 10 700 грн. Найбільше заробили кияни - від 15 650 грн. Найменшу зарплату отримують жителі Кіровоградщини - 8574 грн.