Кілька ночей тому мисливець з Австралії вирішив відправиться в ліс постріляти дичину. Чому вночі? Ну так йому захотілося. Так несподівано зустрів він на природі щось дивне. Зараз чоловік підозрює, що й сам міг стати тоді чиєюсь здобиччю, якщо б не подався додому відразу після зіткнення з незвіданим.

Відео виклав чоловік, кылька днів тому. Ролик на якому знята незрозуміла істота з червоними очима і ховається в заростях швидко став популярним серед інтернет користувачів. А любителі паранормальних явищ взагалі зраділи, подивившись ці кадри.

За розповідями нашого героя, в певний момент між деревами показалися два яскравих червоних вогника, схожих на чиїсь очі. Австралієць направив туди ліхтарик і камеру, після чого побачив, як червоні точки на чиїйсь сірій голові зникають у темряві лісу. Злякавшись, мисливець поспішив і сам ретируватися.

Почавши дивитися відеоролик приблизно з 30-ї секунди, можна побачити непоказну лісисту місцевість, освітлювану ліхтариком, от тільки в якийсь момент за деревом з'являється щось цікаве — червоні очі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Можна зробити висновок, що той, хто ховався від відеокамери, був досить високого зросту. Крім того, йому не сподобалося світло ліхтарика, адже цей "хтось" негайно пішов. Багато людей заявили, що в кадр потрапив Йові — австралійський "родич" Єті.

Одні користувачі Всесвітньої павутини припускають, що це був який-небудь криптид зразок снігової людини. На думку інших, чоловік зняв на відео надприродну сутність, приміром, привид. Треті і зовсім говорять про представника позаземної цивілізації, який з невідомої причини опинився посеред австралійського лісу.

Скептики теж висловлюють свою думку, стверджуючи, що червоні очі могли вийти випадково — мало від чого позначилася світло ліхтарика? Хтось і зовсім вважає, що ролик постановочний. До речі, скептики можуть виявитися праві, адже про це відео, як і про більшість подібних йому, відсутня точна інформація: кадри нібито були зняті "кимось", "колись" і "десь в Австралії".

Експерти все ще працюють над тим, щоб зрозуміти правдивий ролик або черговий фейк.

Нагадаємо, інопланетяни зацікавилися Міжнародною космічною станцією. Спочатку підозрілий об'єкт придивлявся до неї здалеку, а потім підлетів ближче, коли і був помічений.

Як повідомляв портал "Знай.uа", звичайний житель Аргентини знайшов місце, де, ймовірно, приземлився НЛО.

Також "Знай.uа" писав, "каналізаційний монстр", що складається з клубка черв'яків-трубочників, був виявлений жителем Х'юстона за межами своєї квартири після рясного дощу. Він зняв на камеру це чудовисько і чесно зізнався, що відчував глибоку відразу.