Що означає ім'я Уляна

Є версія, що Уляна походить від імені Юліанія, а відповідно до іншого – народна форма імені Юлія, а воно вже походить від імені знаменитого героя і основоположника роду Юліїв. В перекладі означає «щастя».

Який характер у Уляни

У дівчаток з цим ім'ям дуже швидко розвивається почуття прекрасного, вони починають обожнювати мистецтво, намагаються знайти собі творчі професії. Але в точних науках можуть бути проблеми. Тому їй потрібно буде допомагати з цим в шкільні дні. Але виховувати її в строгості не варто.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ім'я Уляна розташовує його носительку до відкритості, товариськості і дуже м'якому почуттю гумору. Також Уляна володіє великою чуттєвістю і шармом. Але є в ній і щось загадкове, а разом з почуттям гумору вона стає дуже привабливою.

Найбільше в Уляні чоловіків вражає її життєлюбність і можливість радіти простим речам. Дітей Уляна дуже любить, але свекрусі ніколи не довірить. У неї можуть бути натягнуті відносини з родичами чоловіка, але вона дійсно дуже старається їм сподобатися.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Значення імені Уляна

Сумісність з чоловічими іменами

Найкраще відносини складаються з чоловіками по імені: Єфрем

Погано і важко будуються відносини з володарями імені: Аркадій, Арсеній, Опанас, Вадим, Валентин, Василь, Веніамін, Всеволод, Данило, Захар, Зиновій, Інокентій, Матвій, Митрофан, Роман, Терентій, Тихон, Родіон

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Знамениті Уляни:

  • Уляна Трофімова – узбецька гімнастка. Майстер спорту міжнародного класу. Лідер збірної Узбекистану з художньої гімнастики.
  • Жюльенн (Жюльєна) Паролі – французька кіноактриса
  • Юліана Банзая, Юліані Банзая – німецька оперна співачка (сопрано)
  • Уляна (Уляна) Кравченко – справжнє ім'я - Юлія Шнайдер; українська письменниця
  • Джуліана Пенци – італійська балерина і хореограф
  • Улянія (Уляна, Юліанія) Тверська – дочка великого князя Олександра Михайловича Тверського, друга дружина великого князя Литовського Ольгерда, мати засновника династії Ягеллонів у великому князівстві Литовському та Польському королівстві
  • Уляна Дячук – відома діячка української діаспори в Америці, довголітній головний касир Ураїнського Народного Союзу
  • Уляна Супрун (Супрун Уляна Надія, дівоче прізвище — Юрків) — виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я України, лікарка, громадська діячка, раніше директорка гуманітарних ініціатив Світового Конґресу Українців.

Уляна Супрун

Листівки і поздоровлення з днем Уляни

У День Ангела Уляни,
Ми бажаєм повні сани:
Злетів, успіхів, натхнення,
Божого благословення!
Ще родинного тепла,
Ангел щоб беріг від зла,
Щоби все в житті вдавалось,
Гарно щоби святкувалось!

Свят у світі є багато.
Лиш в Уляни нині свято —
Наймиліше від усіх:
Привітання й дружній сміх —
Все — тобі, усе — для тебе!
Поглядає ангел з неба,
На твоє веселе свято,
Й ніби хоче нагадати,
Що заступник в тебе є,
На ім’я, як і твоє.
Він тебе оберігає,
Любить і застерігає:
Добра будь та люби Бога,
І молися до святого —
Й кожен день свій іменин,
Будь щаслива разом з ним!

З Днем Ангела Уляну я вітаю,
Всіх благ земних тобі я побажаю,
За душу людяну і простоту,
За добре серце й доброту,
Хай ангел тобі подарує натхнення,
А Бог — людське благословення!

У День Ангела Уляни,
Ми бажаєм повні сани:
Злетів, успіхів, натхнення,
Божого благословення!
Ще родинного тепла,
Ангел щоб беріг від зла,
Щоби все в житті вдавалось,
Гарно щоби святкувалось!

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.