У Дніпрі зловмисники підрвали банкомат та викрали готівку. Як стало відомо, інцидент стався у продуктовому магазині посеред ночі.

Про це пише Інформатор.

Об'єктом грабіжників став банкомат ПриватБанку.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Злом стався близько 03:00. Очевидці з сусіднього двору бачили, як двоє хлопців у чорній одежі, що вибігли з будівлі, в якому знаходиться магазин. В їх руках були невідомі предмети, розглянути їх детально не вдалося. Вони сховалися в темряві, як тільки покинули двір. На місці працювала слідчо-оперативна група і патрульні. Деталі з'ясовують правоохоронці.

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В службі безпеки Приватбанку повідомили, що в ніч з 28-го на 29-е серпня невідомі зловмисники підірвали банкомат банку, він користувався популярністю, оскільки знаходився у приміщенні магазину. Наразі правоохоронці розслідують НП. Служба безпеки банку у співпраці з поліцією вже з'ясовує всі обставини події. З'ясовують факти, що вказують на осіб, які можуть бути причетні до підриву.

Поки що невідомо, скільки саме витягли з банкомату.

Нагадаємо, у Львові чоловік пограбував сам себе.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, небезпечна банда "обчистила" молоду українку.

Також портал Знай.ua писав, що озвіріла українка з ножем накинулась на чоловіка.