Обмін в'язнями між Україною та Росією може відкластися та відбутися вже наступного тижня.

Про це повідомляє Радіо Свобода з посиланням на власні джерела в українських правоохоронних органах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про те, що обмін може відбутися наступного тижня, повідомив також український адвокат кількох громадян Росії Валентин Рибін. Він вказав, що його підзахисні все ще перебувають у СІЗО в Україні. Рибін заявив, що обмін може відбутися у вівторок, 3 серпня.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У Офісі президента України Володимира Зеленського також висловилися щодо повернення українських політв'язнів до України. ЗМІ оприлюднили інформацію про те, що українські моряки, Олег Сенцов, Павло Гриб та інші в'язні Кремля повертаються в Україну. Однак Офіс президента спростував цю інформацію.

"Вже не вперше ми бачимо інформаційний хаос, спричинений посиланням на непідтверджену інформацію та численні "джерела". Ми закликаємо розуміти наслідки дезінформації: це гра з емоціями суспільства. Коли взаємне звільнення утримуваних осіб завершиться, Офіс Президента повідомить про це на офіційних каналах", — зазначили у Володимира Зеленського.

Однак варто зазначити, що з Москви в напрямку Києва рухається приватний борт Falcon 7x. Сяде він в українській столиці чи ні, поки незрозуміло. У графах "Реєстрація", "Країна реєстрації", "Серійний номер" і "Вік" у нього написано Н/Д - "немає даних". Прямі перельоти між Москвою і Києвом заборонені. Можливо, саме у цьому літаку летять українські політв'язні.

Нагадаємо, уся Росія повстала проти Путіна, після такої ганьби не відмитися: "Тобі би замовкнути..."

Як повідомляв портал Знай.uа, з путінських буцегарень вирвався ще один політв'язень: Роман Терновський вже в Україні.

Також Знай.uа писав про те, Олег Сенцов з'явиться у центрі Львова: "Саджайте квіти, а не людей".