В Україні змінили правила оформлення документів громадянами. Тепер для отримання, наприклад, паспорта українці зможуть фотографуватися в головних уборах.

Нові правила запрацюють вже у вересні цього року. Про це інформують в Кабінеті міністрів України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Така зміна має спростити процес отримання документів представникам різних релігій, які в повсякденному житті носять головні убори (наприклад, хіджаб). Але, судячи з усього, в шапці або кепці зможуть фотографуватися на документи всі, хто забажає, адже певного переліку дозволених головних уборів немає.

оформлення паспорта

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Чудова новина!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Додамо, що за другий квартал 2019 року (квітень-червень) Україна опустилася в рейтингу паспортів світу на чотири щаблі. З 40-го ми опинилися на 44-му місці. У третьому кварталі поточного року наша держава розділило місце з Нікарагуа і Тувалу. Згідно зі статистикою, жителі України можуть відвідувати без візи 126 країн.

офіційний документ

Нагадаємо, нова європецська країна масово заманюєукраїнських заробітчан та пропонує гарні умови та конкурентну зарплатню.

Як повідомляв раніше Знай.ua, українці зможуть безкоштовні відвідати Європу.

Також портал Знай.ua писав, що для українських пенсіонерів запрацюють нові правила. Що потрібо знати кожному.