Еротичний гороскоп на 31 серпня Овен

Сьогодні не використовуйте слова «завжди» і «ніколи» в пориві пристрасті. Вам потім пригадують подібні заяви, і ситуація вам не сподобається.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Телець

Сьогодні ви побачите по партнеру, що він від вас щось приховує. Якщо будете його розпитувати, то він втече, краще зіграйте з ним на бажання: секс чи відповідь на запитання.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Еротичний гороскоп на 31 серпня Близнюки

Вам треба бути сміливішими в ліжку. Покажіть всі свої бажання і фантазії. Раптом саме сьогодні ви зможете втілити їх у життя.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Рак

В цей день у вас буде дуже романтичний настрій. Робіть все, що захочете: даруйте квіти і подарунки, лоскочіть один одного, малюйте на коханому. Не відмовляйте собі ні в чому.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гороскоп на вересень

Еротичний гороскоп на 31 серпня Лев

Сьогодні за вами дуже сильно будуть стежити. Так що будьте пильні і не займайтеся сексом в людних місцях, а двері ще раз перевірте, чи раптом не замкнені.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Діва

Партнер може не приділити достатньо уваги сексу з вами сьогодні. Зробіть все, щоб бажання й інтерес у нього все-таки з'явився, інакше це буде занадто нудно.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Терези

Вам дуже піде в цей день сексуальність, але стримана. Не використовуйте яскравий макіяж і короткі спідниці. Класика зіб'є партнера наповал.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Скорпіон

Сьогодні ваш партнер буде до вас як ніколи уважний і турботливий, ну а від компліментів та інших приємностей і поготів відбою не буде.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Стрілець

Від вас зажадають нових подвигів у ліжку, але взамін нічого не дадуть. Нагадайте коханому, що ви – більше, ніж просто сексуальна іграшка.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Еротичний гороскоп на 31 серпня Козеріг

Зірки вважають, що ви сьогодні можете стати чиїмись коханими. Цей вечір вам дуже сподобається і може навіть захочете його повторити. Не варто боятися експериментів.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Водолій

Сьогодні ви влаштуєте коханому таке видовище, що він ще довго буде дивуватися. Тільки постарайтеся не змусити його розсміятися.

Еротичний гороскоп на 31 серпня Риби

Металеві і шкіряні аксесуари додадуть сьогодні особливої привабливості до сексуального вигляду Риб. Будьте рішучі.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх. Кому пощастить в останній місяць літа розповідає знаменитий астролог Павло Глоба.

Нагадаємо, любителів пікніків попередили, що цього літа кліщів буде більше, ніж зазвичай. Завдяки погодним умовам, які забезпечують ідеальні умови для кровососів. Це означає, що підвищується ризик контакту з кліщем. Лікарі сказали, як себе гарантовано захистити.

Також Знай.ua писав, які дні стануть справжнім пеклом, особливо для метеочутливих людей у 2019 році. Став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.