В першому місяці осені буде чимало хороших днів, які будуть вдалі як для фахової сфери, так і для особистих зустрічей. Дізнайтеся, на які числа краще всього планувати важливі події для того, щоб вони пройшли з максимальною користю і продуктивністю.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

4 вересня – день успіху

У цей день найкраще будуть складатися робочі справи. Він добре підходить для будь-яких починань і видів роботи, від яких ви чекаєте прибутку. Всі позитивні справи та починання 4 вересня будуть ефективними. Тому, саме час змінити роботу, відкрити власну справу або відправитися в подорож.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

12 і 24 вересня – дні балансу

Дні добре підходять, щоб досягти балансу, як в роботі, так і в особистих відносинах. І навіть в собі. В ці дні важливо спрямувати свою енергію в правильне русло і вірити в краще.

11 і 23 вересня – день наповнення

В ці дні сам всесвіт працювати над тим, щоб ваше благополуччя примножувалося. Тому сміливо починайте бізнес, відкривайте і поповнюйте рахунки, підписуйте угоди, влаштовуйте новосілля, робіть покупки меблів і начиння в будинок.

18 і 30 вересня – день збирання

У ці дні краще всього збирати і віддавати борги, а також починати нові проекти і з упевненістю дивитися в майбутнє. Сміливо відкривайте депозити, оплачуйте кредити і беріть відпустку.

9 і 25 вересня – дні грошової "стрижки"

Дні заробітку. В ці дні тільки ледачий не зможе поповнити свій рахунок в банку. Займіться улюбленою справою і результат не змусить себе чекати!

Нагадаємо, названі знаки Зодіаку, яким неабияк "подфартит" у вересні.

Як повідомляв Знай. ua, що забороняє робити Місячний календар у вересні.

Також Знай. ua писав, що історія, традиції та цікаві факти про свято День знань.