Стало відомо, що "ПриватБанк" виставив на продаж 9 своїх нафтобаз по всій країні. Сума угоди склала майже 16 мільйонів гривень. Про це повідомила прес-служба СЕТАХ.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Так, ПриватБанк провернув досить вигідну угоду. З допомогою електронного аукціону OpenMarket (державна система електронних торгів СЕТІВ) він продав цілих 9 нафтобаз у Сумській, Житомирській, Кіровоградській і Запорізькій областях України.

В ході торгів за об'єкти держбанк отримав 15670143 гривні. Початкова вартість лотів при цьому становила 9,4 мільйона гривень.

"Нафтобази мають велику площу і потужності по зберіганню. Хороше придбання для наших клієнтів і вигідна угода для банку", - повідомив глава СЕТІВ Віктор Вишнів.

Також він уточнив, що за час співпраці з OpenMarket ПриватБанк заробив понад 160 мільйонів гривень.

Слід зазначити, що 8 серпня ПриватБанк намагався продати за допомогою СЕТІВ 22 непрацюючі нафтобази на загальну суму понад 2,5 мільярдів гривень. Однак жодного покупця не знайшлося.

Нагадаємо, що у Дніпрі підірвали ПриватБанк.

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк забирає в українців найголовніше.

Також портал Знай.ua писав, що з карток Приватбанку почали пропадати гроші.