У Чорткові, Тернопільська область, стався побутовий конфлікт з рукоприкладством.

25-річна мешканка Чорткова, яка є інвалідом ІІ групи, що мешкає на вулиці Сагайдачного, Каличивка. Біля її приватного будинку вже довгий час вивозили землю під час того, як засипали обрив і рівняли ділянку.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Один із сусідів, який займається підприємництвом на ринку, вирішив викинути будівельне сміття в обрив, де проводилися роботи. Серед сміття був пластик: пакети і пляшки.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Жінка побачила це і спробувала пояснити, що сміття в обрив викидати не можна. Вона попросила сусіда забрати все сміття. Він відразу почав на неї кричати і довго не чекав - чоловік наніс їй кілька сильних ударів по голові та в груди.

Судмедекспертиза встановила, що у жінки забій грудної клітини, є підозра на струс головного мозку. Кримінальну справу відкрили за ч. 1 ст. 125 - умисне легке тілесне ушкодження. В даний час триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше львівщина осліпла від сліз: озвірілий шумахер збив всю сім'ю, дитина не вижив.

Також Знай.uа писав, що "розбійник" Годунок побив переселенця з Донбасу прямо в будівлі міськради.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що в Дніпрі хлопець напав на перехожого з пістолетом.