1 вересня у серці Києва сталась НП. В екстрені служби надійшов виклик про те, що торгово-розважальний центр "Квадрат", який знаходиться на бульварі Перова, 36, заміновано. Про це повідомляє Рoliteka.

Дзвінок про можливу небезпеку отримали близько 16:30. Поліція, медики, кінологи і вибухотехніки негайно відреагували на виклик і попрямували до місця інциденту. Почалася евакуація людей з приміщень ТРЦ.

В Киеве заминировали ТРЦ "Квадрат"

Geplaatst door Информатор Киев op Zondag 1 september 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За станом на 16:50 люди були евакуйовані. Зараз на місці працюють медики і рятувальники. Вхід і вихід в ТРЦ закрили. Незабаром приїдуть вибухотехніки і перевірять приміщення торгового центру на наявність вибухонебезпечних предметів. Неправдиве повідомлення чи ні - з'ясовується.

У Києві вибухотехніки перевіряють всі магазини "Ашан" та "АТБ"
У Києві вибухотехніки перевіряють всі магазини "Ашан" та "АТБ"

Нагадаємо, що Зеленський вшанував пам'ять загиблих за Україну військовослужбовців.

Як повідомляв портал Знай.ua, 29 серпня відзначають День пам'яті Героїв Иловайськой битви.

Також портал Знай.ua писав, що спливла страшна правда про Иловайской трагедії.