Стало відомо, що окупанти відрізали від моря найбільш населений мікрорайон Севастополя "Омега-2" у Криму. Тепер там стоїть смуга для "забезпечення оборони і безпеки". Про це пишуть росЗМІ.

Так, вказану ділянку, на якій незабаром повинні з'явитися нові паркани, помітили на кадастровій карті берега бухти Камишова. При цьому місцевим жителям залишили вузькі проходи до моря, які можуть стати чиєюсь приватною власністю в будь-який час.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також швидко для громадського доступу втрачається і берег моря на протилежній стороні мікрорайону, на так званій "дикій Омезі".

Нагадаємо, що у Криму росіяни на очах у всіх намагалися зґвалтувати дівчину.

Як повідомляв портал Знай.uа Арабатська стрілка спорожніла, на багато кілометрів немає жодного туриста.

Також портал Знай.uа писав, що в Судаку автомобіль з'їхав з парковки по схилу прямо на популярний пляж Меганом.