Українська трансгендер-активістка Домані Анастасія Єва Василівна потрапила в дуже незручну ситуацію в одному з відділень державного банку "ПриватБанк".

Варто зазначити, що і у громадян, які не мають питань щодо своєї гендерної ідентичності, трапляються проблеми в цьому банку, проте на цей раз співробітники фінустанови вийшли за межі. Про це стало відомо завдяки повідомленню Домані на своїй сторінці в Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Треба допомога! У приватбанку мене затримали тільки-но (охорона). Спочатку був місгендерінг, зверталися в чоловічому...

Geplaatst door Anastasia Eva Domani op Maandag 2 september 2019

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Треба допомога! У приватбанку мене затримали тільки-но (охорона). Спочатку був місгендерінг, зверталися в чоловічому роді, бо менеджерка раніше обслуговувала мене зі старими доками. Почалося з того, що жоден співробітник не повідомив, що каси не працюють, черга зібралась, а повідомлень не було. Я висказала претензії, що про це нічого не вказує, відповідь менеджерки: це вам не магазин". Відділення проспект Повітрофлотський, 50/2 - на фото Інна Гуглевець, менеджерка. Мене тримає охорона банку, двері зачинені зсередини...
Менеджерка лякає мене тим, що знає все про мене: "А ви розлучені офіційно? Я розкажу вашій дружині". Далі почалися образи, що "Я б вас вигнала ще тоді, в 2018 році коли ви приходили до мене міняти карти та персональні дані, жаль дітей, які повинні таких....батьків терпіти. Охрана банковская естественно на стороне сотрудников банка. 11.30 - ждём все наряд полиции. Книги скарг та зауважень нема. Дзвоніть 3700 і все.", - повідомила активістка.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на цю новину і залишили багато коментарів під постом.

Нагадаємо, найкрасивіша жінка світу звела з розуму Instagram спекотними фото з відпочинку: ох, яка апетитна.

Як повідомляв Знай.uа вперше в історії янголом Victoria's Secret став трансгендер.

Знай.uа вакцину від чуми 21 століття нарешті винайшли - "лічені тижні".