Не так давно в Донецьку, окупованому сепаратистами так званої "ДНР", встановили монумент в повний зріст мертвому ватажку бойовиків Олександру Захарченко. У мережі з'явилися фото, на якій руку пам'ятника тисне Едуард Басурин.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Пам'ятник встановили на могилі бойовика на кладовищі "Донецьке море". На церемонію приїхав Едуард Басурин, один з поточних ватажків "ДНР". Фото, на якому Басурин тисне руку пам'ятника, стрімко розлетілося по мережі, і користувачі стали жартувати над знімком.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям за кордоном приготуватись? Соціальну допомогу доведеться повернути
Показати ще

"Скоро будеш стояти поруч, Едик. У вигляді пам'ятника", “Ніби проект нового пам'ятника”, “Чому другий не статуя досі?”, - сміються коментатори.

Нагадаємо, раніше ВСУ повідомили про нещадному обстрілі на Донбасі: терористи Путіна влаштували бійню.

Також Знай.uа писав, що окупанти понівечили Донецьк бюстом Захарченко, соцмережі валяються від сміху: "Криворука виріб".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що "розбійник" Годунок побив переселенця з Донбасу прямо в будівлі міськради.