Державний банк ПриватБанк відреагував на скандал із трасгендерноюю жінкою. Зокрема у банку заперечують той факт, що утримували українську правозахисницю і трасгендерную жінку Анастасію-Єву Домани у відділенні банку в Києві.

Про це повідомила представник прес-служби "Приватбанку" Інна Музичук.

"Ми прослухали всі аудіозаписи, які нам надала клієнтка, і подивилися відео з камер спостереження. З боку банку порушень не виявлено", - зазначили в прес-службі.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Музичук уточнила, що клієнтка звернулася із зауваженням про відсутність інформування про закриті каси і цю скаргу у банку врахували.

Крім того у прес-службі підтвердили, що Анастасію-Єву дійсно просили видалити фотографії працівників банку, які вона зробила.

При цьому, представник прес-служби "Приватбанку" не підтвердила і не спростувала розмови з менеджером, яка, за словами Анастасії-Єви, зверталася до неї в чоловічому роді і ображала за гендерною ознакою.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

У прес-службі зазначили, що немає підтвердження, що хтось із співробітників озвучував загрози, тому що тоді клієнта не обслуговували і запис на планшеті не велася.

ПриватБанк
ПриватБанк

Представник служби підтримки ПриватБанку відреагував на відгук клієнта і розповів про причини такої ситуації та можливі варіанти рішень.

Нагадаємо, ПриватБанк терміново звернувся до українців: "Ми розуміємо, що неприємно".

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк потрапив в ганебний скандал, українці прощаються з грошима.

Також Знай.ua писав, що ПриватБанк "злив" інформацію з карток українців: куди найбільше витрачають гроші.