Колишнього нардепа Михайла Добкіна побачили у літаку, як той пакує свій багаж у верхній відсік. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Ху*вий Харків.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Лоукост у Вену. Грошей ніхто так і не дав схоже", - сказано у повідомленні.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Добкін вирішив зекономити і це правильно. Грошей ніколи не буває багато і зайвих. До того ж, зекономлені кошти - це завжди величезний плюс для України.

Лоукости – це економічні авіалінії. Як правило знижують ціни за рахунок доп послуг, низького сезону, і різних тарифів. Наприклад, заявлено, що Харків – Дортмунд від 32$,але на найближчий рейс найдешевший квиток в 2 сторони вам коштуватиме 165$. А рейси за 32$ потрібно ще пошукати.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні: автобани, аеропорти, плотини - і це тільки початок.

Як повідомляв портал Знай.uа, батько Добкіна помер у літаку з Домінікани.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."