Президент Білорусі Олександр Лукашенко у понеділок прибув на офіційне відкриття школи № 93 в Мінську. Після урочистей він провів перший урок для старшокласників. На ньому йшлося про екологію.

Сам Лукашенко зізнався, що його іноді "тягне сісти на електричний мотоцикл чи велосипед і поїхати на роботу". Як приклад, навів досвід президента України Володимира Зеленського.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Але все зіпсував Зеленський - президент України, Володя Зеленський. Його обрали, він сказав: "Я буду на велосипеді їздити". Довелося відмовитися від цієї ідеї", - пояснив президент Білорусі.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)
"Слуга народу" (комедія "Кварталу 95" із Володимиром Зеленським)

Глава сусідньої держави хвилюється, що інакше між ними можуть проводити паралелі.

"Ось, Лукашенко почув від Володі Зеленського, що він на велосипеді поїде, і він поїхав. Тому я відмовився від цього. Але це велика справа", - додав Лукашенко.

Нагадаємо, Зеленський напився в перші 100 днів президентства, все йде за планом: "На ногах стояв!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розв'яже руки полякам.