Допис із світлиною урочистої шкільної лінійки в День знань, який викликав шквал коментарів та обурення, розмістила на своїй сторінці користувачка Twitter Секлета Лимериха.

У місті Білопілля 1 вересня в школі за традицією пройшла урочиста лінійка, але не всі школярі прийшли на лінійку в шкільній формі.

На опублікованому фото видно, що на лінійці в Білопільському районі, Сумської області було всього два школяра у вишиванці, а решта – в формі радянського зразка.

Фотографія шкільної лінійки у Білопіллі

“Одна моя у вишиванці. Одна. На всю школу. І ще один однокласник. Зате всі випускниці у формі радянського зразка. Отаке.”, - пише Секлета Лимериха. Секлета Лимериха

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

У коментарях користувачі висловили свою думку про свято і розповіли, як були одягнені школярі в їхніх школах. Багато з них опублікувати фотографії з урочистого святкування Дня знань у своїх містах.

Одна із коментаторів опублікувала під дописом світлину із міста Слов’янськ, де всі першокласники прийшли у вишиванках.

Фотографія шкільної лінійки у Слов'янську

“А у нас в Славянську навпаки, все у вишиванках пришли. Красота.”, - написала вона. коментар у Twitter

До слова, новообраний президент Володимир Зеленський скасував обов’язкове носіння шкільної форми і визнав недійсним указ Леоніда Кучми від 1996 року про носіння шкільної форми в обов’язковому порядку.

Нагадаємо, раніше Кароль, Потап і Олена Зеленська показали своїх маленьких школярів

Як повідомляв портал "Знай.ua", актори “Кварталу 95” зворушили своїми дитячими фото

Також "Знай.ua" писав, що маленький Зеленський вперше пішов в школу