Як стало відомо, що в понеділок, 2 вересня, всі школярі остаточно розпрощалися зі своїми літніми канікулами. Саме в цей день у навчальних закладах поновилися уроки, і діти з новими силами почали гризти граніт науки.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Так, для багатьох ця подія сумне, адже зовсім не хочеться рано прокидатися, а хтось вже дуже скучив за однокласникам і тому з нетерпінням рвався в школу. 2 вересня можна було побачити тисячі школярів у формі, з квітами та кульками, а дівчаток ще і з величезними білими бантами. Звичайно ж всі хлопці не залишилися в День знань без напутніх слів і приємних побажань. Зібрані матеріали, як зірки українського шоу-бізнесу привітали всіх учнів з першим навчальним днем.

Слід підкреслити, що 2 вересня, у День знань, у Дніпровському районі Києва відкрили "розумну" школу. Навчальний заклад оснащено всіма найновішими технологіями та дає можливість отримувати знання на найвищому рівні. Мер Києва Віталій Кличко особисто провів ревізію в школі.

Нагадаємо, що маленький Зеленський вперше пішов до школи.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, як виглядали зірки на День знань у дитинстві.

Також портал Знай.ua писав, що День знань в Дніпрі почався не з лінійки.