Кабмін може визначити соціальний стандарт, який регламентував би норму витрат української сім'ї на оплату комунальних послуг. Про це заявила міністр розвитку громад і територій Альона Бабак, передає прес-служба відомства.

За її словами, забезпечення доступності комунальних послуг для населення є стратегічним питанням, поставленим перед міністерством, президентом і прем'єр-міністром.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вже до кінця тижня ми повинні відпрацювати бачення соціального стандарту, який відсоток доходу родина може платити за комунальні послуги так, щоб їй це було доступно", – повідомила Бабак.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також чиновниця зазначила, що тактичним завданням її роботи є своєчасний початок опалювального сезону в 2019 році.

Нагадаємо, у березні 2020 року в Україні перерахують пенсії з урахуванням зростання зарплат і інфляції.

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям розповіли, як отримати компенсацію за комуналку.

Також портал Знай.uа писав, українцям показали детальну схему отримання грошей, усього декілька кроків.