Процес взаємного звільнення утримуваних осіб між Україною і Росією, можливо, буде запущений до кінця цього тижня. Про це у середу, 4 вересня, повідомляє російський Інтерфакс з посиланням на два дипломатичні джерела. Домовленості поки що носять попередній характер.

При цьому наголошується, що швидше за все обмін пройде 7 вересня, однак, домовленості носять попередній характер.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Поки досягнуті лише рамкові домовленості. Остаточно дату та умови обміну сторони погодять у середині тижня", – йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Поки досягнуті лише рамкові домовленості. Остаточно дату та умови обміну сторони погодять у середині тижня", - сказав він.

У Кремлі утрималися від коментарів у зв'язку з повідомленнями про те, що обмін полоненими між Росією і Україною може початися 7 вересня.

"Тема чутлива. Анонсів тут бути не може", - сказав прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков і додав, що факт стне відомим.

Нагадаємо, що президенти Росії і України Володимир Путін і Володимир Зеленський двічі в ході телефонних розмов обговорювали ситуацію з утримуваними особами. Розмови відбулися 12 липня і 7 серпня.

Нагадаємо, жодних міфів, як в Супрун - радник міністра охорони здоров'я Раїмов навчив робити кунілінгус.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."