У 2018 році нинішній радник міністра охорони здоров'я, політтехнолог Дмитро Раїмов випадково заснував курси кунілінгуса. З жартівливого проекту курси почали приносити реальний прибуток, пише видання #Букви.

Влітку 2018 року Раїмов показав, як "легітимізувати скандал в Мережі" і у нього це вийшло. Була створена група в одній з соцмереж під назвою "Київська перепічка". Там публікували різні хайповые "новини" скандального характеру. Кілька видань і навіть телевізійні канали зацікавилися "анонімними творцями", і хотіли записати з ними інтерв'ю або зняти про це матеріал.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сам Раїмов зізнався, що через півроку натякнув на можливого автора "Перепічки", після чого скандал розгорівся навколо його імені.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наступного дня біля його офісу з'явилися плакати про те, що Раїмов нібито проводить курси по кунілінгусу із зазначенням реального номера мобільного телефону політтехнолога.

"Хлопці просто не зрозуміли, що кинули м'яч у людини, яка вміє грати в футбол", – згадує про цю історію Раімов.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Все починалось жартома, однак в деяких українців до курсу з'явився неабиякий інтерес. Тоді було прийнято рішення організувати такий майданчик для тих, хто готовий платити гроші за уроки кунілінгуса.

Для того щоб "загасити" скандал, Раїмов і його колеги прийняли рішення відкрити такі курси справді і назвали їх Liz-Liz.

У сексології кунілінгусом (від латинського cunnus - зовнішні жіночі статеві органи і lingo – лизати) називається виклик статевого збудження у жінки впливом на її зовнішні статеві органи губами і язиком. Дехто вважає, що кунілінгус – застаріле поняття, зараз правильніше говорити "ланет" (ланьєт). Походження слова "ланет" – невідомо. Але деякі вважають, що кунілінгус і ланет – зовсім не синоніми. Перше використовується лише як прелюдія для підведення до передоргазмового стану з подальшим вагінальним сексом, в той час як за останнього обов'язковим є доведення до оргазму орально.

Нагадаємо, Романенко підказав Зеленському, як повторити успіх Туреччини в Україні: автобани, аеропорти, плотини - і це тільки початок.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Лукашенко "наїхав" на Зеленського через велосипед: "Все зіпсував..."