Російські окупанти в Криму заявляли, що мостова переправа через Керченську протоку сприятливо впливає на економіку та екологію захопленого півострова, постійно з'являються свідоцтва зовсім протилежного характеру.

Користувач Twitter з Севастополя під ніком "Станція Крим" стверджує, що міст все більше просідає, при цьому з-за його згубного впливу на навколишнє середовище страждають екосистеми Азовського і Чорного морів.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Створюється враження, що Кримський міст створений не для зручності, а для того, щоб знищити все на шляху. З ним постійно стаються казуси. Путінський проект вже дістався Чорного моря. Міст все більше просідає і глибина протоки зменшується, це призводить до величезних екологічних проблем", — пише він.

Нагадаємо, Путін відібрав у кримчан єдину радість, більше ніякого моря.

Як повідомляв Знай.uа Путіна жорстко підставив його ж "нахлібник".

Знай.uа писав, Повалій осатаніла через концерти в Україні, різко згадавши про Крим.