У серпні 610,6 тисяч пенсіонерів отримали від Пенсійного фонду субсидії готівкою на оплату житлово-комунальних послуг за липень. Загалом на цю соціальну допомогу виділили 157,2 млн гривень. Про це йдеться в повідомленні Пенсійного фонду України на сторінці в соціальній мережі Facebook.

"У серпні 2019 Пенсійний фонд України забезпечив виплату житлових субсидій пенсіонерам на оплату житлово-комунальних послуг у грошовій формі за липень 2019 року", - сказано в повідомленні.

Згідно йому, отримали субсидію 610,6 тисяч осіб.

пенсіонер
пенсіонер

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Всього на матеріальну допомогу за липень в серпні було виділено 157,2 млн гривень.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Слід відзначити, що субсидії були виплачені понад 1 млн пенсіонерів.

Крім того, середня сума виплачених субсидій у березні-травні становила близько 1 500 гривень, максимальний середній розмір монетизованих субсидій у березні склав 9 273 гривні, у квітні - 11 062 гривні, у травні - 9 326 гривень.

Найбільша сума виплачених коштів зафіксована в Києві та Київській області - понад 504 млн гривень для майже 117 тис. пенсіонерів, Харківської області - більше 392,1 млн гривень для більш 85 тис. пенсіонерів, Львівській - понад 296,6 тис. гривень для понад 66 тис. пенсіонерів.

Нагадаємо, що як знизити ціну на газ для українців: Дубинський зі "Слуги народу" розкрив карти - лише дві умови.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський відверто розповів про кортежі та перекриття доріг.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський розв'яже руки полякам.